Over

Visuele Verbinders wie we zijn sneltekenaars inhuren communicatie middelen

Visuele verbinders

Visuele Verbinders is een collectief van ondernemende ontwerpers. We helpen organisaties om oplossingen visueel te ontwikkelen, te communiceren en zo te realiseren.

We worden graag betrokken in ontwikkeltrajecten, waarin de complexiteit hoog is en je mensen mee wilt krijgen om impact te realiseren. We helpen het idee vanuit het hoofd naar papier te krijgen en het zo naar de realiteit te brengen.

We zijn nieuwsgierig, open, kritisch en ondernemend. Wij geloven in fluïde vormen van samenwerken, waarbij verbinding leidt tot versterking.

Onze visie

Verbinden is versterken. Dat is waar wij enorm in geloven. Want voor de beste resultaten heb je de beste mensen nodig. En die laten zich niet zomaar binden. Door als collectief te werken, combineren wij verbinding, slagkracht en continuïteit met flexibiliteit. Als ondernemers zijn wij ons eigen merk, geven we net dat beetje extra, altijd. Zo gaan wij niet alleen onderling maar juist ook als visuele partner de verbinding aan met klanten en partners.

Lees hieronder wie we zijn, maar ook wie onze partners zijn.

Jeroen van der Liende
Jeroen van der Liende
Oprichter | Visueel Denker

Jeroen is vaak de spin en verbinder in het web als het aankomt op de projecten, het eerste klantcontact, het samenstellen van de teams en de projectbegeleiding. Maar het liefst is hij ook zelf (visueel) betrokken in de trajecten. Zijn kritische houding en olifantengeheugen komen goed van pas om de details en complexiteit in opdrachten te beheersen.

Rob Jansen
Visueel Consultant | Facilitator Workshops

Rob Jansen is een ervaren adviseur op het gebied van innovatie en duurzaamheid. In de afgelopen jaren is hij betrokken geweest bij tal van tenders, (eigen) initiatieven en projecten om duurzaamheid concreet te maken.

Jorn Ouborg
Visueel Denker | Designer

Jorn is een ontwerper die als mede-oprichter en creatief directeur van een speakermerk weet hoe het is om een idee op papier tot leven te brengen en te vermarkten. Hij heeft hierdoor veel ervaring opgebouwd met verschillende design thinking methodes die naast zijn liefde voor tekenen en oog voor detail goed van pas komen in het vakgebied van Visueel Denken.

Marco van Leeuwen
Visueel Denker | Industrieel Ontwerper

Marco loopt warm bij de veelzijdige creatieve uitdagingen. Als industrieel ontwerper heeft hij een grote variatie aan design sprints doorlopen. Van het ontwikkelen van customer journeys tot het gedetailleerd visualiseren van vernieuwende concepten.

Sander Oude Veldhuis
Viusalizer | Game Designer

Sander neemt je graag mee in zijn áltijd aanwezige enthousiasme en nieuwsgierigheid. Met die nieuwsgierigheid vindt hij altijd de vraag achter de vraag en het échte verhaal, om dat daarna in een simpele metafoor weer te geven. Of dat nou in een illustratie is, een 3D-model of in één van zijn serious games.

"Verbinden is versterken"

Wil je voorbeelden zien van wat we de afgelopen jaren gemaakt hebben?

alt_text

Partners

De flexibilisering van de arbeidsmarkt biedt veel kansen voor nieuwe samenwerkingsvormen. Als Visuele Verbinders zoeken we continu uitbreiding op bestaande samenwerkingen om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken en onze klanten een unieke mix kunnen aanbieden!

Per vraagstuk stellen we een team met de juiste expertise samen voor elk specifieke vraagstuk. Met de passende Visuele Verbinders en geschikte partners.

Waarom alles in huis halen als je zo met de beste vakmensen kan samenwerken?! Zo werken we veel samen met (organisatie) adviseurs, tekstschrijvers, filmmakers, website bouwers, en andere visuele en grafische talenten.


Visuele Verbinders

Caballerofabriek Unit 45
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag